Ajankohtaista

Hyvä Kariojan sukuseuran jäsen

Tällä hetkellä sukututkimustoiminnassa puhaltelevat uudenlaiset tuulet. DNA-tutkimukset ovat tulleet kirjallisten lähteiden lisäksi sukututkimuksen käyttöön.  Kariojan sukuseuran hallitus on pestannut ammattitutkija Ari Kolehmaisen (https://menneenjaljet.fi) selvittämään löytyisikö sitä kautta Jaakko Reetanpoika Kariojan isän suku. Tästä sukututkimuksen uudesta käänteestä saamme alustavaa tietoa ensi kesän sukutapaamisessa. Sukututkimuksen ohessa on myös erityisen tärkeää sukulaisten tapaaminen ja toisiinsa tutustuminen. Laajemman suvun tunteminen on erityisen tärkeää nykyään, kun perheet ovat yleensä pieniä.

Hallitus on päättänyt järjestää ensi kesän sukutapaamisen 17.8.2019 Vuolijoen Riihituvassa. Tästä tapaamisesta tulee vielä tarkempi tiedotus lähempänä kesää. Nyt voi jo laittaa päivämäärän allakkaan ja varata päivän suvulle.

Sukuseuran ylimääräinen sukukokous 25.8.2018 päätti koota vuosittain jäsenmaksua seuran jäseniltä 10 €/aikuinen (18 vuotta). Laskut lähetetään kevään aikana sähköpostilla.

Terveisin

Hallitus